Schaapscheerdersfeest in Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
SINT ANTHONIS - Op zondag 14 juni vindt het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest plaats rondom de schaapskooi in de boswachterij van Sint Anthonis. Een sfeervol evenement dat niet meer weg te denken is in de natuurschoonrijke gemeente Sint Anthonis.

De Stichting Het Schaap van de Sint Tunnisse Heide en Staatsbosbeheer, in samenwerking met Scouting St. Patrick, heten u dan ook van harte welkom tussen 12.00 en 18.00 uur.

ProgrammaHet programma is breed en gevarieerd. Er is een open dag van de Scouting St. Patrick, een mobiele kinderboerderij, het gratis treintje rijdt tussen parkeerplaats en schaapskooi. Verder activiteiten als Schapenscheren, Stokbroodbakken, Schapen drijven, nestkastje timmeren, oude ambachten, pony rijden en er is live muziek. Voor een hapje en een drankje kan de bezoeker terecht in de grote tent (met terras). Let op: In verband met de rust van de schapen zijn honden helaas niet toegestaan rondom de schaapskooi. Entree: € 2 per persoon (kinderen tot 16 jaar gratis). Locatie: Bij de schaapskooi in het begrazingsgebied de Ullingse Bergen te Sint Anthonis (volg borden).

Meer berichten