VierdaagseFeest Cuijk. (foto: R. Cooijmans/Exclusief4Man)
VierdaagseFeest Cuijk. (foto: R. Cooijmans/Exclusief4Man)

VierdaagseFeest Cuijk zet crowdfunding in 'voor laatste loodjes'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

CUIJK | VierdaagseFeest Cuijk schakelt de hulp in van het publiek. Organiserende comité zet crowdfunding actie in om financiering rond te krijgen. "We zijn al een heel eind, maar die laatste loodjes…", aldus voorzitter Ingrid Kloosterman.

Crowdfunding is voor het VierdaagseFeest Cuijk een heel nieuw fenomeen. Kloosterman legt uit. "Het mes snijdt aan twee kanten: we ontvangen hopelijk vele donaties, zodat we de financiering van ons volledige programma rond krijgen. En wij als organisatie krijgen morele ondersteuning en support bij de organisatie van het mooiste evenement van het jaar!"

Sponsoring
Volgens de voorzitter is de financiering al voor een groot deel rond. "We kunnen ook dit jaar weer rekenen op een grote groep trouwe sponsoren en vrienden. Maar die laatste loodjes zijn pittig. Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om collectebussen op de kade te zetten – we horen namelijk ieder jaar dat particulieren wel een kleine bijdrage willen leveren aan ons feest - maar wij kiezen voor deze moderne variant. We zijn ontzettend blij met elke euro. Als klein clubje vrijwilligers voelen we dankzij iedere donatie ook hoezeer het VierdaagseFeest Cuijk in Cuijk en omgeving leeft en wordt gewaardeerd. Samen kunnen we er via deze weg voor zorgen dat het ook dit jaar weer een ongelooflijk feest gaat worden. Onder alle donateurs verloten we twee kaarten voor onze onvergetelijke VIP-avond op woensdagavond."
Bekijk het volledige programma op www.vierdaagsefeestcuijk.nl of doneer via http://vierdaagsefeestcuijk.kentaa.com.

Meer berichten