Partyband Afslag 7 treedt op zaterdag 23 juli op tijdens het Blarenbal in Boxmeer.
Partyband Afslag 7 treedt op zaterdag 23 juli op tijdens het Blarenbal in Boxmeer.

Bekende partyband Afslag 7 komt naar Blarenbal Boxmeer

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | Op zaterdag 23 juli komt de bekende band Afslag 7 naar het Blarenbal op het Wilhelminaplein in Boxmeer. Riche Events en La Bamba in samenwerking met de Ronde Tafel Land van Cuijk & Noord-Limburg zorgen voor een spetterende avond.

Afslag 7 staat garant voor een avond vol muziek, sfeer en feest. Met een repertoire zo breed als Arnold Schwarznegger is er voor ieder wat wils. Van André Hazes tot ZZ Top en van U2 tot K3. Nederlandstalig, rock, feest, pop, dance, top-40, folk, klassiekers... het volgt elkaar allemaal in razend temp op. Het belooft in ieder geval een groot feest te worden met uitstekende muziek. Het Blarenbal op het Wilhelminaplein begint 20.30 uur. Entree is gratis.

Aanmelden voor Carnafestival
BCV De Geitenbok houdt op zaterdag 26 november de jaarlijkse liedjesavond (Carnafestival) in de grote zaal van Riche. Wie deel wil nemen, kan zich tot 31 augustus aanmelden bij Maria Kelders via tel. (0485) 57 39 10. "Wij hopen dat velen weer met het nodige enthousiasme aan de gang gaan en wenst iedereen succes en plezier met de voorbereidingen", aldus de commissie 'Carnafestival'. Info: www.motteheure.nl.

Meer berichten