De familievoorstelling 'Sneeuwwitje & The Dwarfs' is zondag 14 augustus te zien in Overloon.
De familievoorstelling 'Sneeuwwitje & The Dwarfs' is zondag 14 augustus te zien in Overloon.

Dirk Scheele en 'Sneeuwwitje & The Dwarfs' in Openluchttheater

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

OVERLOON | Op woensdag 10 augustus om 14.30 uur treedt Dirk Scheele op in het Openluchttheater in Overloon. Op zondag 14 augustus speelt Toneelvereniging Mariahout de familievoorstelling Sneeuwwitje & The Dwarfs, ook te zien om 14.30 uur.

'Vakantie met Dirk Scheele' is een swingende voorstelling voor iedereen vanaf twee jaar met veel bekende liedjes van Dirk. De kinderen beleven met Dirk natuurlijk volop avonturen. Ze gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. Ze komen terecht op o.a. de camping, een kinderboerderij en zelfs in hoge bergen en verre landen, waar ze dolfijnen en de hond van Dirk ontmoeten. Er worden volop zomerliedjes gezongen uit zijn succesvolle televisieserie 'Op Stap met Dirk Scheele' die uitgezonden wordt bij Nickelodeon. Natuurlijk zal ook 'het insmeerlied' niet ontbreken, wat hij geschreven heeft voor de campagne Veilig zonnen van het KWF. Uiteindelijk formeert Dirk samen met de kinderen een heuse swingende gitaarrockband en wordt er muziek gemaakt met echt zomerfruit. Dat wordt voor jong en oud weer 'met Dirk uit je dak!'. Dirk is regelmatig met zijn liedjes en televisieprogramma's te zien op de kinderzender Nickelodeon en is populair bij jonge kinderen. De voorgaande jaren was zijn optreden in het Openluchttheater dan ook uitverkocht.

Sneeuwwitje & The Dwarfs
Op zondag 14 augustus is Sneeuwwitje & The Dwarfs te zien in het Openluchttheater in Overloon. Een vrolijke, eigentijdse familievoorstelling gespeeld door Toneelvereniging Mariahout. Toneelvereniging Mariahout is al jaren een graag geziene gast in het Openluchttheater. Met de succesvolle voorstellingen Doornroosje, Roodkapje en De Nieuwe Kleren van de Keizer trokken zij veel publiek. Nu spelen ze de moderne variant van het aloude sprookje Sneeuwwitje.

Informatie
Kaarten voor Dirk Scheele kosten 7,00 euro en voor Sneeuwwitje & The Dwarfs 6,50 euro. Meer informatie via de website www.openluchttheateroverloon.nl.

Meer berichten