Circus Pip & Pelle in Openluchttheater in Overloon.
Circus Pip & Pelle in Openluchttheater in Overloon.

Circus Pip & Pelle in Openluchttheater Overloon

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

OVERLOON | Op woensdag 24 augustus om 14.30 uur wordt het Openluchttheater in Overloon opgevrolijkt door Circus Pip & Pelle. Een komische voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

Er is circus in het dorp, maar wat een ramp! Alle circusartiesten zijn ziek geworden. En dat nu ze een speciale voorstelling willen geven voor de postcentrale van Arie. Er zit niets anders op; Pip, Pelle en Arie de Postbode moeten zelf een circusshow maken en alle artiesten gaan vervangen. De clowns, de acrobaten, dierentemmers, alles! Maar een circusvoorstelling maken is toch niet zo makkelijk als gedacht… Het belooft een doldwaze boel te worden met veel humor, liedjes en natuurlijk met Pip en Pelle! Tevens leren de kinderen alles over een circus. Wat is een dompteur? Waarom heeft een clown een rode neus?! En waarom heet het eigenlijk "circus"?

Kaarten en meer informatie
Circus Pip & Pelle vindt plaats op woensdag 24 augustus om 14.30 uur in het Openluchttheater Overloon. Kaarten kosten 4,00 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Verbeeten Overloon, bij restaurant Museumzicht en via de website www.openluchttheateroverloon.nl. Ook aan de kassa, zolang de voorraad strekt. De kassa is geopend vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstellig. Adres: Museumpark 1, 5825 AM Overloon (ingang naast restaurant Museumzicht). Bij slecht weer gaat de voorstelling door in gemeenschapshuis 'de Pit' in het centrum van Overloon.

Meer berichten