Weer ouderwetse rommelmarkt zaterdagavond in Wilbertoord

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

WILBERTOORD | Ook dit jaar weer organiseert C.V. de Klotstèkers een ouderwetse rommelmarkt, op zaterdag 27 augustus. Dit alles in en om het gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord. De deuren gaan open om klokslag 18.00 uur en tot 21.00 uur kunnen liefhebbers van tweedehands en curiosa naar hartenlust snuffelen.

Bezoekers kunnen hun rondgang maken en genieten van de vele goed uitgesorteerde spullen: van speelgoed tot boeken, van meubels tot fietsen… Eigenlijk van alles wat.
"Ook is er dit jaar weer een 'rommelhoek'. In de zogeheten 20 cent-hoek kunnen bezoekers dan ook echt rommelen - net zoals vroeger. De meest bijzondere spullen worden aan de man gebracht tijdens een veiling met opbod, geleid door één van onze veilingmeesters", aldus de organiserende carnavalsvereniging. Deze veiling start om 18.30 uur.
De entree tot de rommelmarkt is 2,00 euro, kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang. Bij de entree ontvangt ieder een lotnummer, waarmee kans wordt gemaakt op mooie prijzen. De loterij wordt gehouden vanaf 20.30 uur.
Meer informatie via Marco Teunissen op tel. 06-45617793.

Meer berichten