Heerlijk Heeswijk beleeft op zaterdag 4 september de tweede editie.
Heerlijk Heeswijk beleeft op zaterdag 4 september de tweede editie.

'Heerlijk Heeswijk': niet alleen leuk voor wijkbewoners

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

CUIJK | Op zaterdag 3 september vindt andermaal een editie van 'Heerlijk Heeswijk' plaats. Behalve tal van activiteiten voor jong en oud op het Lavendelplein in de Cuijkse wijk Heeswijkse Kampen vindt er ook een (openbare) barbecue voor wijkbewoners en anderen plaats.

'Heerlijk Heeswijk' werd vorig jaar voor het eerst gehouden als 'verbindend event' om de sociale cohesie in de 6.500 inwoners tellende wijk te verbeteren. "Het wordt een leuke middag en avond voor kinderen en volwassenen uit de wijk maar ook voor andere geïnteresseerden. In de middag zijn er allerlei activiteiten op het Lavendelplein. Ook is er een clown, kan er geschminkt worden en is er een leuke ijsco-fiets. In de namiddag wordt gestart met live-muziek en een gezellige barbecue", aldus Sjoerd Verheijen en Mike van Diemen namens Wijkraad Heeswijkse Kampen.
De toegang tot alle activiteiten (vanaf 14.30 uur) is gratis. Vanaf 17.30 uur is er een barbecue (inschrijven via heerlijkheeswijk@heeswijksekampen.nl). De kosten voor deelname aan de barbecue bedragen 7,50 euro (volwassen) of 2,50 euro (kinderen t/m 12 jaar). Info: www.heeswijksekampen.nl.

Meer berichten