Stadskoor Grave
Stadskoor Grave

Stadskoor Grave gaat starten met 'gemoedelijke' koorscholing

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

GRAVE | Stadskoor Grave start na de vakantie weer met haar repetities op maandag 5 september. Zij repeteren in basisschool De Raamdonk in Grave. Iedereen is welkom om te komen luisteren en kijken hoe onze repetities verlopen.

"Heeft u al enige ervaring in koorzang, dan bent u van welkom om zich bij ons koor aan te sluiten. Want zingen bij Stadskoor Grave is een feest van muzikale verwondering", aldus Trudy Degen namens het koor, dat elke maandag in de school repeteert van 20.00 tot 22.00 uur.

Koorscholing
Daarnaast gaat het Stadskoor beginnen met koorscholing. "Dus als u altijd al in een koor heeft willen zingen maar niet goed weet hiermee te beginnen is dit u kans", vervolgt Trudy. "Er wordt u de grondbeginselen bijgebracht over het zingen in een koor. Dit gebeurt in een gemoedelijke sfeer met een niet te grote groep."
Deze koorscholing zal acht weken in beslag nemen en wordt gegeven van maandag 10 oktober tot en met 28 november van 19.00 uur tot 20.00 uur. Ook deze scholing zal plaatsvinden in basisschool De Raamdonk aan de Burgemeester Ficlaan 4 te Grave.
Opgeven voor de koorscholing kan bij het secretariaat van Stadskoor Grave via tel. (0486) 47 32 15 of per e-mail: stadskoorgrave@gmail.com.

Concerten
De eerste concerten het Stadskoor Grave gaat geven, staan alweer gepland: op zondag 2 oktober om 15.00 uur in de kapel van de Capucijnen in Velp en op maandag 3 oktober in De Hoge Hof in Herveld. Meer weten over Stadskoor Grave? Kijk dan eens op www.stadskoor-grave.nl.

Meer berichten