Assorted Travellers presenteert zichzelf bij de volgend editie van 'Sunday Soup' in Roepaen.
Assorted Travellers presenteert zichzelf bij de volgend editie van 'Sunday Soup' in Roepaen.

Nieuwe editie 'Sunday Soup' in Roepaen met Assorted Travellers

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

OTTERSUM | Op zondag 4 september vindt een nieuwe editie van Sunday Soup plaats bij Roepaen in Ottersum. Tijdens Sunday Soup krijgen talentvolle Nederlandse acts de kans om zich te presenteren aan het publiek. Ditmaal is het de beurt aan Assorted Travellers.

De band doet qua geluid denken aan acts als Mumford & Sons, Bob Dylan en Old Crow Medicine Show en had onlangs nog een viral video met hun laatste nieuwe single 'This Is Your Land'.

Assorted Travellers
Assorted Travellers onstond in de zomer van 2014. Diezelfde zomer vertrokken ze naar de ruige kust van west-Frankrijk waar ze hun eerste EP 'Wild Heart' opnamen. Na de release volgde een landelijke tour en traden ze onder andere op in de Melkweg, Hedon en waren ze te zien als voorprogramma van Henny Vrienten (Doe Maar). Tijdens tientallen shows werkten Assorted Travellers aan hun sound en vonden inspiratie in traditionele country en folk stijlen. Songs met een country-hart en invloeden van Old Crow Medicine Show, Bob Dylan en Mumford & Sons.

Informatie
Kaartjes voor dit concert - op zondag 4 september om 15.00 uur (deuren open: 14.00 uur) - kosten 5,00 euro en zoals gebruikelijk is er voor alle bezoekers een kop soep na afloop van het concert. Reserveren kan per e-mail naar: podium@roepaen.com.

Meer berichten