Extra informatieavond Elzendaalcollege Boxmeer
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Elzendaalcollege Boxmeer last een extra informatieavond in voor ouders van leerlingen van groep 7 en 8 op maandag 11 februari.
Elzendaalcollege Boxmeer last een extra informatieavond in voor ouders van leerlingen van groep 7 en 8 op maandag 11 februari. (Foto: )

Extra informatieavond Elzendaalcollege Boxmeer

  •   54 keer gelezen   Onderwijs

BOXMEER | Elzendaalcollege Boxmeer last een extra informatieavond in voor ouders van leerlingen van groep 7 en 8 op maandag 11 februari.

Door de slechte weersomstandigheden op dinsdag 22 januari was niet iedereen in de gelegenheid de informatieavond te bezoeken. Om die reden houdt de school een extra informatieavond op maandag 11 februari van 19.00 (inloop 18.45 uur) tot 20.30 uur in de aula van het schoolgebouw aan Stationsweg 38 in Boxmeer. Tijdens deze avond wordt duidelijkheid gegeven over de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs.

Open huis
Op woensdag 6 februari tussen 15.30 en 20.30 uur zijn leerlingen uit groep 7 en 8 samen met hun ouder(s)/verzorger(s), broertje(s)/zusje(s) en andere belangstellenden welkom op het open huis van Elzendaalcollege Boxmeer. De route door de school start in het gebouw voor de onderbouwleerlingen. Deze is gevestigd aan Stationsweg 38 in Boxmeer.

Meer berichten