Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Gezellig naar buiten met de klas.
Gezellig naar buiten met de klas.

Open avond Jenaplanschool de Lindekring en Peuterspeelzaal Klein Geluk in Sint Agatha

  •   291 keer gelezen   Onderwijs

SINT AGATHA | Kent u Jenaplanschool de Lindekring in Sint Agatha al? Op één van de mooiste plekjes van de gemeente Cuijk, achter de dijk met het oudste klooster van Nederland in de achtertuin, staat deze kleine sfeervolle school. Op woensdagavond 11 december houdt de Lindekring, samen met Peuterspeelzaal Klein Geluk, een open avond.

Kinderen leren en spelen met elkaar in stamgroepen waar gesprek, spel, werken en vieren de basis vormen. Het gebouw en de buitenruimte zijn met veel aandacht vormgegeven en de vertrouwde gezichten van het onderwijsteam maken van de Lindekring een veilige en warme plek waar mensen zich al snel thuis voelen. Al vanaf twee jaar kunnen kinderen ook terecht bij peuterspeelzaal Klein Geluk, gevestigd in de Lindekring. Een liefdevolle plek waar verwondering, creativiteit en aandacht centraal staan. Wat Klein Geluk en de Lindekring verbindt, is het grote vertrouwen in ieder kind. En dat laten we heel graag aan u zien en horen.

Bijzondere sfeer
Op woensdagavond 11 december is er voor iedereen de mogelijkheid om de Lindekring en Klein geluk te leren kennen en u zelf de bijzondere sfeer kunt proeven. Vanaf 20.00 uur staat de koffie met lekkers klaar. Aanmelden kan via de websites www.lindekring.nl en www.peuterspeelzaalkleingeluk.nl

Meer berichten