Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Elzendaalcollege Gennep breidt uit.
Elzendaalcollege Gennep breidt uit. (Foto: )

Gemeente akkoord met uitbreiding Elzendaalcollege Gennep

  •   288 keer gelezen   Onderwijs

GENNEP | De gemeenteraad van Gennep is onlangs akkoord gegaan met een vergoeding voor de uitbreiding van het Elzendaalcollege in Gennep. In het programma voorzieningen onderwijshuisvesting 2020 is hiervoor een bedrag van 650.000 euro opgenomen.

De laatste jaren is het aantal leerlingen op het Elzendaalcollege sterk gegroeid. Leerlingen uit de regio's Noord-Limburg en Land van Cuijk bezoeken de school. De school biedt onderwijs aan leerlingen van het vmbo, de mavo en de onderbouw van het havo/vwo. Het project Passies & Dromen voor de onderbouw, waarbij leerlingen iedere dinsdagmiddag aan een passie of droom werken, is zowel regionaal als landelijk uniek.
Om de groei van het aantal leerlingen op te kunnen vangen, heeft de school in overleg met de gemeente reeds een eerste uitbreiding gerealiseerd. In de zomervakantie van 2020 wordt de benodigde tweede fase gerealiseerd.

Informatieavond en open huis
Om toekomstige ouders en leerlingen kennis te laten maken met de school, organiseert Elzendaalcollege Gennep op donderdag 16 januari een informatieavond voor de ouders van leerlingen van groep 7/8 en houdt de school op woensdag 29 januari open huis. Info: www.elzendaalcollege.nl

Meer berichten