Het Elzendaalcollege houdt weer meeloopochtenden op de school in Gennep en Boxmeer.
Het Elzendaalcollege houdt weer meeloopochtenden op de school in Gennep en Boxmeer. (Foto: Dennis Vloedmans fotografie)

Meeloopochtenden Elzendaalcollege in Gennep en Boxmeer

  •   keer gelezen   Onderwijs

BOXMEER/GENNEP | Om leerlingen van groep 8 (en combiklassen 7/8) een beeld te geven van een lesdag op de middelbare school, nodigt het Elzendaalcollege hen uit voor een meeloopochtend om kennis te maken met de school, de leerlingen, docenten én vakken. De meeloopochtenden van het Elzendaalcollege in Gennep staan gepland op dinsdag 16 en woensdag 17 november. Die in Boxmeer zijn een week later.

Op deze dag krijgen leerlingen de kans om de school te verkennen. De groep 8’ers krijgen een verkort lesprogramma aangeboden waarbij zij naast de traditionele vakken ook een aantal extra lessen volgen zoals Anglia, extra Engelstalig onderwijs op onze school. Daarnaast maken ze kennis met Passies & Dromen. Voor dit onderwijsprogramma wordt wekelijks ruimte in het lesrooster gemaakt en volgt elke eerste- en tweedejaars leerling zijn passie of droom, zoals koken, zingen, dansen, grimeren, sporten of mozaïeken. Op dinsdag 23 en woensdag 24 november is groep 8 welkom op het Elzendaalcollege in Boxmeer. Ook in Boxmeer bestaat het programma uit een aantal traditionele lessen, maar ook muziek en/of tekenen en Anglia, extra Engelstalig onderwijs. Design & Innovation komt ook aan bod.
Meer informatie over het aanmelden voor de meeloopochtenden en data van proeflessen en infoavonden zijn te vinden op de groep 7/8 pagina van www.elzendaalcollege.nl 

Meer berichten