Het Glazen Huis op Metameer jenaplan Boxmeer

  •   keer gelezen   Onderwijs
BOXMEER - Op Metameer locatie jenaplan Boxmeer is vorige week een glazen huis neergezet. Dit huis is in december de spil in de actie Serious Request van radiozender 3FM. De leerlingen hopen met de actie geld op te halen voor het goede doel dat uitgezocht is door 3FM. Dit jaar is dat ‘Weeskinderen door aids’ van het Rode Kruis.

De leerlingen hebben verschillende activiteiten bedacht waarmee ze Boxmeer in trekken. Hun doel is om, in anderhalve week, zo veel mogelijk geld bijeen te brengen.
Op maandag, dinsdag en woensdag is tijdens de middagpauzes al muziek te horen vanuit het Boxmeerse glazen huis. Op donderdag 23 december worden er van 06.00 uur tot 18.00 uur, op aanvraag en tegen betaling van minimaal 1 euro voor het goede doel, plaatjes gedraaid.

[image=158662]

‘Live’ via internet
De leerlingen en hun docenten proberen iedereen in en om Boxmeer te mobiliseren om op deze donderdag naar de school aan de Dr. Peelenstraat te komen om geld te doneren. Van elke donatie wordt ‘live’ verslag gedaan via het internet.
Leerlingen die voor het goede doel hun diensten aanbieden, zijn herkenbaar aan het Metameerpasje waarmee zij zich legitimeren.
Meer berichten