Het team van Lunchroom de Looierij in Cuijk.
Het team van Lunchroom de Looierij in Cuijk. (Foto: Martijn Schwillens)

Lunchroom de Looierij in Cuijk uitgeroepen tot 'Beste Lunchroom van Brabant'

  •   keer gelezen   Opmerkelijk

CUIJK | Lunchroom de Looierij is uitgeroepen tot de 'Beste Lunchroom van Brabant'. De Cuijkse lunchroom ontving meer dan 1.500 stemmen, veruit het meeste in de provincie Noord-Brabant. De prijs is onderdeel van de verkiezing Nederlandse Horeca Prijzen.

De Looierij maakt als provinciewinnaar automatisch kans op de prijs van beste lunchroom van Nederland. Een vakjury, die bestaat uit meerdere professionals, buigt zich de komende weken over die keuze. De winnaar wordt 20 januari 2020 bekend gemaakt tijdens het Award Festival. Het personeel van de lunchroom zal die avond in volle bezetting afreizen naar de Studio's in Aalsmeer om te horen of zij ook een landelijke prijs mogen bijschrijven.
De Looierij maakt deel uit van een grootschalig concept in het voormalige Regouin-complex aan het Tuigleerstraatje, met dagbesteding en zorgwoningen alsook een wasserij, atelier en bakkerij. "De combinatie zorg/commercieel zorgt voor een mooie balans. We hebben zo'n vijftig personeelsleden, waarbij de helft een zorgindicatie heeft en de andere helft een commerciële achtergrond heeft. Bij De Looierij smelten deze twee werelden uitstekend samen", aldus directeur Huub Niessen.

Meer berichten