'Ladies Only'-avond in Oelbroeck: Bubbels en bingo voor Alpe d'HuZes | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Het team van BIG Challenge.
Het team van BIG Challenge.

'Ladies Only'-avond in Oelbroeck: Bubbels en bingo voor Alpe d'HuZes

  •   keer gelezen   Opmerkelijk

SINT ANTHONIS | Sonja van de Cruijsen en Tonny Willems uit Sint Anthonis gaan met het team van BIG Challenge de Alpe d'HuZes opfietsen in juni 2020. "Dit doen we om geld in te zamelen voor onderzoek voor kanker, om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving met deze rotziekte. Wij ook, dus daarom doen wij mee", vertelt Van de Cruijsen.

Vorig jaar deden ze ook mee en waren helemaal onder de indruk van de week. "Vooraf zeiden mensen 'het is een cadeau voor het leven'. En dat is echt zo! Geweldig om mee te maken en bij te kunnen dragen aan de strijd tegen kanker. Dus we doen weer mee," zegt Sonja. Om geld in te zamelen organiseren ze op zaterdag 18 januari een Bubbels & Bingo in Sint Anthonis in het MFC Oelbroeck. Het wordt een hilarische Bingo met leuke prijzen. "Het is een Ladies Only-avond, dus vrouwen vanaf 16 jaar zijn welkom. We beginnen de avond met Bubbels. Het is een avond vol verrassingen, dat is zeker", verzekert Tonny Willems. De gehele opbrengst van deze Bingo komt geheel ten goede voor het KWF. De kaarten, 25 euro per stuk, zijn online te bestellen op de website van MFC Oelbroeck. Aan de deur zijn de kaarten 30 euro.

BIG Challenge
Via haar broer kwam Sonja in aanraking met BIG Challenge (Farmers against cancer) en besloot ze bij dit mooie initiatief aan te sluiten. "We hopen veel dames te mogen ontvangen. Breng je zussen en vriendinnen mee voor een gezellig avondje uit en het goede doel."

Meer berichten