Juul van den Eertwegh en Daniëlle de Bruin houden zondag 2 februari de allereerste Closet Sale (Buy_JuulenDaan) van Boxmeer.
Juul van den Eertwegh en Daniëlle de Bruin houden zondag 2 februari de allereerste Closet Sale (Buy_JuulenDaan) van Boxmeer.

Eerste Closet Sale in Boxmeer: tweedehands fashion, drankjes en hapjes...

  •   keer gelezen   Opmerkelijk

BOXMEER | Op zondag 2 februari houden Daniëlle de Bruin en Juul van den Eertwegh de allereerste Closet Sale (Buy_JuulenDaan) van Boxmeer. Daan en Juul zijn al jaren vriendinnen en bedachten dit idee al zo'n 1,5 jaar geleden. "Het idee bleef opborrelen en nu zijn we ermee aan de slag gegaan", vertellen de beide vriendinnen.

De Closet Sale is een tweedehands kledingmarkt. Daniëlle: "Op deze markt zijn kleding, schoenen en accessoires van verschillende merken en warenhuizen te koop." Juul: "We gaan ervoor zorgen dat het een gezellige middag uit wordt." Fashion, drankjes en hapjes maken het plaatje compleet. Inmiddels zijn alle 30 kraampjes verhuurd aan dames in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. "Er is dus voldoende aanbod voor iedereen." Cakelly uit Gemert zorgt er de hele middag voor dat het de gasten aan zoetigheid niets ontbreekt.
De Closet Sale is zondag 2 februari van 11.00 tot 17.00 uur bij Café-zaal 't Centrum in Boxmeer. Meer informatie via Facebook.com/BUYjuulendaan of instagram: Buy_juulendaan

Meer berichten