Hello Goodbye Band.
Hello Goodbye Band.

Boxmeers benefietconcert op 28 maart voor Team Tim (Ventoux3)

  •   keer gelezen   Opmerkelijk

BOXMEER | Op zaterdag 28 maart verzorgen de Hello Goodbye Band, The Naked Sweat Drips en DJ Dutchill een avond lekkere muziek voor het goede doel in Riche in Boxmeer. De volledige opbrengsten gaan naar de Ventoux3-actie van het Hersentumorfonds.

De avond is een initiatief van Team Tim. Deze club beklimt op 11 september voor de achtste keer de Mont Ventoux (Stichting Ventoux3) voor het Hersentumorfonds. Het benefietconcert op 28 maart draait om de kracht van muziek, een fijne avond hebben en daarmee ook nog geld inzamelen voor het goede doel. Dankzij de medewerking van de Hello Goodbye Band, The Naked Sweat Drips, DJ Dutchill, Riche Boxmeer, DJ Arno Events en Jordans Sign & Promotion is dit benefietconcert tot stand gekomen.
Met twee topbands uit Boxmeer en een zeer talentvolle dj uit Sint Anthonis wordt het een muzikale avond vol lokale inbreng. De rockband The Naked Sweat Drips opent de avond met een intieme set waarin het meest recente album 'Pain In Healing' centraal staat. Het album werd in 2019 landelijk opgepikt en vele shows volgden. Met dit benefietconcert speelt The Naked Sweat Drips voor het eerst in lange tijd weer in thuisdorp Boxmeer. De Hello Goodbye Band is ook terug van weggeweest. Voor het benefietconcert brengt deze gelegenheidsformatie de jaren zestig weer helemaal tot leven. De band bestaat uit de Boxmeerse drummer Dominique Maasen en gitarist BJ Baartmans, bassist Gerald van Beuningen en vocalisten Rieany Janssen en Eric de Vries. Zij wisselen flower power, beat, soul en country op een stijlvolle manier af, dus kom dat zeker zien.
Bas van den Heuvel draait als DJ Dutchill de avond aan elkaar en verzorgt een feestelijke afterparty, met allerlei muziekgenres.
Tickets kosten 15,00 euro en zijn verkrijgbaar bij Riche of online via www.riche.nl/events

Meer berichten