Boxmeer zoekt bloemverzorgers

  •   keer gelezen   Opmerkelijk
BOXMEER - De gemeente Boxmeer zoekt vrijwilligers voor het verzorgen van eenjarige bloeiers in een of meer bloembakken. Het gaat om het geven van water en het verwijderen van onkruid.

[image=182800]

Vanwege de nodige bezuinigingen bleven de bloembakken dit voorjaar leeg. Omdat dit door buurtbewoners als een groot gemis werd ervaren, zocht de gemeente hiervoor een oplossing. Wethouder Willy Hendriks-Van Haren: "We ontkomen ook als gemeente Boxmeer niet aan bezuinigingen, maar we doen wat we kunnen. In samenwerking met onze inwoners moet dat lukken. Wij zorgen voor de beplanting als een vrijwilliger zich over het onderhoud van een bloembak wil ontfermen."
De gemeente is nog op zoek naar vrijwilligers voor de Slinger bij Jan Linders (1500) planten, Weijerplein, (7 bakken), Bilderbeekstraat (3), Oranjestraat (3, Koorstraat (2) en de Petruskerk(1). In Sambeek is dat op de Strijdhamer (2) en de Bergstraat (2). Ook in Holthees en Groeningen worden vrijwilligers gezocht. Voor uw ondersteuning kunt u zich melden op telefoonnummer (0485) 56 16 56.
Meer berichten