Nieuwe blikvangers in Gennep

  •   keer gelezen   Opmerkelijk
GENNEP - Passanten in hartje Gennep keken zich maandagmiddag de ogen uit bij het zien van het zwart-bonte vee op het toekomstige Jan Lindersplein.

[image=182095]

Maandenlang lag het het perceel in het centrum van Gennep er desolaat bij. Sinds de sloop van het pand waar decennia geleden de eerste van de reeks supermarkten van Jan Linders stond, vertoonde de hoek van de Zandstraat en Brugstraat een troosteloze aanblik. Dat is sins vorige week veranderd. Nu het sein voor het prestigieuze Bolwerk op groen staat en en een tijdelijk kunstwerk verrijst, is onlangs een grasmat gelegd. Slager Robèr Aarnouts liet er geen gras over groeien en nam de kersverse wei gretig in gebruik. Graast normaliter slachtvee van de Gennepse slager in weien aan de Maas, nu staat het vee dichter bij de slagerij van Aarnoutse.

[image=182096]

Wie het vlees wil proeven, kan dat komend weekend doen tijdens de Pleinfeesten in Gennep. Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli biedt stichting De Pleinfeesten Gennep volop entertainment voor alle leeftijden. En wie tussendoor de honger wil stillen, weet nu waar de lekkernijen vandaan komen....

[image=182103]

[image=182102]

[image=182101]

Kijk voor meer informatie over de Pleinfeesten op www.pleinfeestengennep.nl.
Meer berichten