Cuijkenaar mishandeld in Eindhoven.
Cuijkenaar mishandeld in Eindhoven.

Verwarde man mishandelt Cuijkenaar in Eindhoven

  •   keer gelezen   Politie

CUIJK | Een 23-jarige Eindhovenaar is dinsdagmiddag aangehouden op de Tongelresestraat in zijn woonplaats. Hij wordt verdacht van het mishandelen van een glazenwasser uit Cuijk.

Even daarvoor kreeg de politie een melding van een persoon die op de kruising Tongelresestraat met de Insulindelaan zou liggen. Toen de politie arriveerde op de genoemde locatie werden de agenten aangesproken door een 31-jarige glazenwasser uit Cuijk. Deze vertelde dat hij zojuist tijdens zijn werk in het gezicht was geslagen door een voor hem onbekende man. 

Verwarde indruk

Niet veel later zagen de agenten een man over de genoemde kruising lopen die voldeed aan het eerder doorgegeven signalement. Toen de man de politie zag liep hij hard weg. Na een kort achtervolging zag de politie de man stilstaan. Hij reageerde niet op vragen van de agenten; hij maakte een verwarde indruk. 

Aangifte

Toen de politie hem vastpakte sloeg hij de agent hard op zijn borst. Daarop wilde de agenten hem aanhouden. Dat ging niet eenvoudig omdat de man ook begon te spugen naar de agenten. Uiteindelijk kon hij met handboeien om onder controle worden gebracht en hierna overgebracht naar het politiebureau. De glazenwasser heeft inmiddels aangifte gedaan en de verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. 

Meer berichten