De recherche deed afgelopen dinsdag onderzoek in de woning van Johannes V. uit Beers.
De recherche deed afgelopen dinsdag onderzoek in de woning van Johannes V. uit Beers. (Foto: SK-Media.nl)

Recherche doet uitvoerig onderzoek in woning Johannes V. in Beers

  •   keer gelezen   Politie

BEERS | Een dag na de dood van Johannes V. zitten recherche in Nederland en justitie in Roemenië nog vol vragen over de dood van de 46-jarige Beersenaar en de betrokkenheid van V. in een misbruik- en moordzaak van een 11-jarig meisje in Roemenië.

V. kwam afgelopen weekend in de zaak in beeld als verdachte. Hij kwam maandagmiddag om het leven toen hij met zijn auto (bewust) inreed op een tegemoetkomende vrachtauto op de N321 bij Escharen. Het Roemeens onderzoek naar de moord op het meisje is in volle gang. De Nederlandse politie ondersteunt waar nodig. Zodoende is op verzoek van de Roemeense autoriteiten een doorzoeking van een woning in Beers gedaan. Het gaat om de woning van V.

Partner niet betrokken
In het Roemeense onderzoek is tot nu toe geen enkele aanwijzing gevonden voor de betrokkenheid van V.'s vrouw. "Onder meer op social media werd gesuggereerd dat ook zijn vrouw gezocht werd, maar daar is dus geen sprake van", laat een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) in 's-Hertogenbosch weten. In het onderzoek blijft Nederland waar nodig samenwerken met de Roemenen, laat het OM aanvullend weten.

Meer berichten