Vrouw is aangevallen in Boxmeer.
Vrouw is aangevallen in Boxmeer.
update; signalement toegevoegd

Vrouw aangevallen in Boxmeer: 'Ik ben vreselijk boos en verdrietig'

  •   keer gelezen   Politie

BOXMEER | Een vrouw is vrijdagavond aangevallen op het Schilderspad in Boxmeer. Het slachtoffer, Manuela Reinders, is op zoek naar getuigen van de aanval. "Uit het niks werd ik vastgegrepen door een man in het zwart. Helaas heb ik zijn gezicht niet kunnen zien", aldus Reinders.

De inwoonster van Boxmeer, die op Facebook haar verhaal deelde met een foto, geeft aan 'te zijn geschopt tegen mijn benen'. "Hierdoor verloor ik mijn evenwicht en kwam ten val. De man bedreigde mij dat hij alles kapot zal maken", vervolgt Reinders. "Ik was compleet in shock. Vlakbij huis hoorde ik de auto best snel wegrijden. Ik kwam al niet veel buiten doordat ik jarenlang werd gestalkt. Ik ging juist even lopen om mijn hoofd leeg te maken, omdat ik een vrij drukke job heb. Dit drukt een stempel op mijn gezin en op mij. Ik ben vreselijk boos en verdrietig."

Getuigen gezocht
Reiners, die maandag aangifte heeft gedaan, roept getuigen op zich te melden bij de politie (via tel. 0900-844). Het voorval vond vrijdagavond plaats op het Schilderspad, nabij de kruising met de Spoorstraat. "Er liep een meneer die een hondje uitliet, maar die deed niks. Alle informatie is welkom."

Signalement 
Volgens de politie is de dader vermoedelijk een blanke man van 1.85 m lang met donkere ogen. Ten tijde van de aanval droeg hij een donker gewatteerde jas met capuchon en lichtgekleurde bontkraag en donkere spijkerbroek. De man sprak Nederlands. Ook wil de politie meer informatie over een kleine zwarte auto die in de omgeving gespot is.

Meer berichten