De politie verrichtte drie arrestaties.
De politie verrichtte drie arrestaties.

Gravenaar (39) opgepakt voor schietincident in Helmond

  •   keer gelezen   Politie

HELMOND | De politie heeft woensdag 6 november drie mannen aangehouden voor betrokkenheid bij een mogelijk schietincident aan de Peelhof. Eén van de drie verdachten is een 39-jarige man uit Grave. Of er daadwerkelijk geschoten is wordt onderzocht.

Rond 11.15 uur kreeg de politie de melding van het incident. Er gingen direct meerdere eenheden ter plaatse. Kort na de melding konden agenten van de DSI op de A270 ter hoogte van Nuenen twee mannen aanhouden. Dat ging door middel van de uitpraatprocedure. Het gaat om een 39-jarige man uit Grave en een eveneens 39-jarige man uit Helmond. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek. 's Middags is nog een derde verdachte aangehouden aan de Peelhof. Dat gebeurde uit voorzorg door een arrestatieteam. Het gaat om een 32-jarige man uit Helmond.

Onderzoek
Verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies gebeurd is. Er zou mogelijk een conflict op straat zijn geweest. Woensdag is direct tactisch en technisch onderzoek aan de Peelhof gedaan. Daarbij werd ook een veegwagen in beslag genomen. De politie is op zoek naar mensen die voor of na het incident iets gezien of gehoord hebben. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of via 0800-7000 (Anoniem).

Meer berichten