Wie herkent deze telefoondief?
Wie herkent deze telefoondief?

Politie deelt beelden van telefoondief in Uden en Grave

  •   keer gelezen   Politie

GRAVE/UDEN | De politie is op zoek naar getuigen of personen die meer weten over een man, die op 19 juli 2019 in een restaurant aan de Voskestraat in Uden een mobiele telefoon heeft gestolen. Op 27 augustus 2019 heeft dezelfde man ook een telefoon gestolen in een kapsalon aan de Klinkerstraat in Grave. De politie deelt nu beelden van de man.

De man liep in Uden het restaurant binnen, naar de tafel waar het slachtoffer aan zat. Het slachtoffer had haar mobiele telefoon op tafel liggen. De man leidde de aandacht van het slachtoffer af en ging met haar in gesprek. Tijdens het gesprek legde hij een vel papier, over de telefoon, op de tafel. Toen de man de tafel weer verliet, ging hij er vandoor met het vel papier en de telefoon. 
In Grave liep de man een kapsalon binnen en nam op dezelfde manier, de mobiele telefoon, van een medewerkster van de kapsalon weg. De telefoon lag op het kassameubel. 

Camerabeeld
De man staat duidelijk op camerabeeld en de politie wil weten wie hij is. Getuigen of personen die weten wie hij is, kunnen bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Meer berichten