Politie zoekt getuigen.
Politie zoekt getuigen.

Twee woninginbraken in Heijen: politie zoekt getuigen

  •   keer gelezen   Politie

HEIJEN | De politie is op zoek naar getuigen van een woninginbraak aan de Hoofdstraat en Dionisiusstraat in Heijen op woensdagavond 8 januari omstreeks 19.00 uur.

Door een getuige werd gestommel gehoord uit de achtertuin van een woning aan de Hoofdstraat. Toen hij ging kijken zag hij twee personen uit de achtertuin komen, die in een gereedstaande auto stapten en wegreden richting Gennep. Bij controle van de woning door de politie bleek ingebroken te zijn. Later kwam hier nog een tweede melding bij op de Dionisiusstraat.
De auto betrof een donkerkleurige Audi, model station, voorzien van een witkleurige kentekenplaat. De auto stond geparkeerd bij de bushalte ter hoogte van de Boxmeerseweg. Een verdacht werd geschat als 1.89 meter lang, tenger postuur, droeg ene donkere jas en een spijkerbroek. De andere dader is circa 1.90 meter lang, had een fors postuur en donker haar. Beiden spraken tegen elkaar in een vreemde taal, onbekend is welke. Getuigen kunnen bellen met de politie via tel. 0900-8844.

Meer berichten