Politie treft drugs, wapens en cash in Cuijkse woning aan
Politie treft drugs, wapens en cash in Cuijkse woning aan

Politie treft drugs, wapens en cash in Cuijkse woning aan

  •   keer gelezen   Politie

CUIJK | Achter de schermen wordt, door verschillende overheidsinstanties, hard gewerkt aan het tegengaan van ondermijnde criminaliteit. Zo kwam de politie vorige week zichtbaar in actie in Cuijk. Er bestond al een tijdje het vermoeden van de handel in drugs vanuit een woning in Cuijk. Naar aanleiding hiervan heeft de politie doorzoekingen gedaan en zijn zes verdachten aangehouden.

Bij de doorzoekingen in de woning werden vier zakjes wiet, drie zakjes cocaïne, 350 gram hennep, 141 XTC-pillen, zes kamagrapillen (erectiepillen), een vuurwapen en nepvuurwapen plus 30.000 euro aan contact geld aangetroffen.
De verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld, maar van alle zes wordt een dossier opgemaakt en het OM neemt later een vervolgbeslissing. Verder zijn de aangetroffen spullen in beslag genomen voor verder onderzoek. In het kader van de integrale aanpak tegen georganiseerde criminaliteit werken naast de politie ook andere overheden mee aan deze zaak, zoals de gemeente, de Belastingdienst en het Openbaar Ministerie.

Meer berichten