Gewapende overval op Palazzo Theater in Grave

  •   keer gelezen   Politie
GRAVE - Een 32-jarige medewerker van het Palazzo Theater aan de Maasstraat in Grave is dinsdagmorgen, rond 0.30 uur, slachtoffer geworden van een gewapende overval. Twee mannen wilden in een ruimte in het theater geld wegnemen uit een kassa toen ze betrapt werden door de medewerker. Op dat moment waren er geen bezoekers meer.

[image=286993]

Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp eisten de overvallers geld. De medewerker pleegde verzet en rende hierna weg. Direct daarop waarschuwde hij de politie. Niet lang daarna verscheen de politie en stelde een onderzoek in. De twee daders zijn in onbekende richting verdwenen. Meegenomen is een onbekend geldbedrag; het betrof de kassa-inhoud. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.

Signalement
Van de twee daders is het volgende signalement bekend. Beide overvallers zijn rond de 40 - 45 jaar oud en droegen donkere kleding. Een van hen was vrij tenger van postuur, is ongeveer 1,70 m lang, getinte huidskleur en heeft kort zwart haar. De andere dader is kaal, is ongeveer 1.80 m lang en heeft verder een normaal postuur.

Getuigen
De recherche is bezig met een (buurt)onderzoek maar roept getuigen op zich te melden die iets gezien hebben dat te maken kan hebben met de overval. Zij kunnen contact opnemen met de recherche, tel. 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.
Meer berichten