Agressieve inbreker opgepakt in Cuijk

  •   keer gelezen   Politie
CUIJK - De politie heeft donderdag omstreeks 19.30 uur op het Molenpad in Cuijk een 42-jarige man uit Beekbergen aangehouden. De aanhouding ging niet zonder slag of stoot, want hij zag kans naast het uitschelden van de agenten, een kopstoot uit te delen waardoor een agent een zware kneuzing opliep aan zowel een jukbeen als aan de kaak.

Kort voor de aanhouding werd de inbreker in een woning aan de Stationsstraat betrapt door een bewoner. Deze zag de inbreker met spullen sjouwen die van de bewoner waren. Hij riep de man toe dat hij deze spullen moest laten vallen. Dat gebeurde en vervolgens verliet de inbreker via de achterzijde de woning. Hij had nog wel een laptoptas over zijn rug hangen, weggenomen uit de woning. De bewoner belde direct de politie.

Aangifte
Aan de hand van een duidelijk signalement en met de hulp van omstanders kwam de politie de inbreker snel op het spoor. Bij een elektriciteitshuisje aan het Molenpad probeerde de inbreker zich vergeefs te verstoppen. De politie had ook gezien dat de bewuste laptop op het dak va het elektriciteitshuisje werd gegooid. Bij de aanhouding pleegde hij verzet en wist een van de agenten met een kopstoot te raken in het gezicht. Inmiddels heeft deze agent aangifte gedaan van mishandeling. De inbreker is ingesloten voor verder onderzoek.

[image=287553]
Meer berichten