Politie zoekt getuigen schietpartij

  •   keer gelezen   Politie
SINT-OEDENRODE - Op een woonwagencentrum aan de Boekweit vond dinsdagavond, even voor 20.00 uur een schietincident plaats. Daarbij kwam een 51-jarige man uit Eindhoven om het leven. Kort na de melding arriveerde de politie en kon ter hoogte van de kruising Zwembadweg met de Ollandseweg een 42-jarige man uit Sint-Oedenrode aanhouden. Zijn betrokkenheid bij dit incident wordt onderzocht.

[image=312236]

In de onmiddellijke omgeving van de aanhouding trof de politie een vuurwapen aan. Deze is voor verder onderzoek in beslag genomen. Kort na het incident hield de politie meerdere personen aan. Omdat hun betrokkenheid op dat moment niet duidelijk was werden zij kort erna in vrijheid gesteld.

Getuigen
Naast een sporen- en buurtonderzoek is de politie ook druk bezig met het horen van getuigen. Over de toedracht van het schietincident kan daarom nog niets gezegd worden. De recherche vraagt getuigen die iets gezien en/of gehoord hebben maar zich nog niet gemeld hebben bij de politie, dit alsnog te doen. Telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.

[image=312235]
Meer berichten