Onderzoek naar doodsoorzaak Ottersumse

  •   keer gelezen   Politie
OTTERSUM - De politie stelt een onderzoek in naar de overlijdensoorzaak van een vrouw op de Ravensberg in Ottersum. Haar identiteit is door de politie nog niet bekendgemaakt.

Ambulancepersoneel dat omstreeks 18.30 uur bij de woning arriveerde, alarmeerde de politie. Het team Forensische Opsporing heeft de woning zondagavond onderzocht. Het onderzoek wordt maandagochtend voortgezet. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.

Volgens buurtbewoners zou de overledene de bewoonster (een 38-jarige vrouw) van het pand aan de Ravensberg zijn. Zij woonde er met haar partner en diens drie zonen uit een eerdere relatie. Buurtbewoners vertelden ook dat haar partner en twee van zijn zonen, afzonderlijk, door de politie zijn meegenomen en verhoord.

[image=291454]

Buurtbewoners van het slachtoffer vertelden dat er vandaag langdurig geschreeuw en gekerm had geklonken vanuit de woning. Ook zou er, volgens de buurtbewoners, afgelopen nacht ruzie in de woning zijn geweest. Een buurtbewoner vertelde dat de politie onlangs de woning bezocht had. Het is onduidelijk waarom zij geen poolshoogte namen en of de hulpdiensten waarschuwden.
Meer berichten