Pedozaak Cuijk: 'Geen slachtoffers uit Cuijk'

  •   keer gelezen   Politie
CUIJK - Voor zover nu bekend is, heeft Frank R. (48) geen meisjes uit zijn eigen woonplaats Cuijk misbruikt. Wel zou hij de drie meisjes die reeds aangifte hebben gedaan van ontucht, in zijn appartement aan de Fazantenveld in Cuijk hebben misbruikt. Volgens bronnen binnen justitie is geen van de tientallen slachtoffers afkomstig uit Cuijk.

[image=259818]

De flatwoning van Frank R. in de Cuijkse wijk Padbroek werd al snel na zijn arrestatie leeggeruimd door Stichting Actief in samenwerking met Stichting Gevangeniswezen. R. stemde vervolgens in om afstand te doen van de woning en de resterende spullen uit zijn flat. Inmiddels is de flat door Mooiland weer verhuurd en opgeleverd aan anderen.

Slachtoffers
Politie en Openbaar Ministerie hebben in het onderzoek naar de Cuijkse pedofiel meer dan 26.000 filmpjes en 144.000 afbeeldingen bekeken. De slachtoffers van het misbruik en de grooming zijn meisjes van tussen de 10 en 17 jaar oud en afkomstig uit Nederland en België. De zedenrecherche heeft tot op heden 65 meisjes kunnen identificeren. Dit aantal kan volgens justitie nog verder oplopen.
De drie meiden die aangifte hebben gedaan, zijn alle drie afkomstig uit het noorden van het land. R. liep tegen de lamp nadat hij in Middelstum (Gr.) was opgepakt na ontucht met een 12-jarig meisje uit die plaats.
Meer berichten