Grote brand bij Klomp Keukens in Mill

  •   keer gelezen   Politie
MILL - In de Lijsterstraat in Mill is maandagavond een flinke brand uitgebroken bij Klomp Keukens. De brandweerkorpsen uit onder andere Grave, Mill, Wanroij, Zeeland, Uden, Oss en Veghel zijn opgeroepen voor een uitslaande brand.

[image=251265]

Vanaf de wijde omtrek zijn de dikke en donkere rookwolken goed te zien. De straten rondom de Lijsterstraat zijn door de politie afgesloten voor verkeer én toeschouwers. De brand trekt echter veel bekijks. Even was er sprake van explosiegevaar vanwege ontploffende gasflessen in de spuiterij.
De brandweer had, uren nadat de brand was begonnen, alle moeite om een aangrenzend woonhuis en andere omliggende bedrijfsgebouwen te behouden. Voor de watertoevoer werd over honderden meters een slang uitgerold over de Langenboomseweg tot aan het Peelkanaal.
Een loods met daarin vele tientallen oldtimers werd uit voorzorg leeggehaald. Het bedrijf Klomp Keukens, waarvan de showroom onlangs nog werd verbouwd, mag voor het grootste deel als verloren worden beschouwd. Vooral de werkplaats en opslagloods hebben grote schade opgelopen. (foto's: Philip van den Brand)

[image=251259]

[image=251260]

[image=251264]

[image=251266]

[image=251268]
Meer berichten