Verdachte (23) opgepakt voor brand Cuijk

  •   keer gelezen   Politie
CUIJK - De politie heeft een 23-jarige man aangehouden op verdenking van de brandstichting waarbij afgelopen nacht drie vrouwen in een woning aan het Hermelijnkwartier om het leven zijn gekomen.

De politie bevestigt dat het om de man gaat die de hele dag in een zendmast naast het spoor in Cuijk heeft gezeten. Die gaf zich rond 15.45 uur over aan de politie.
In het Cuijkse gingen sinds vanochtend al geruchten dat de brand zou zijn aangestoken door de ex van de oudste dochter. In de loop van de dag maakte de politie bekend dat een misdrijf niet langer werd uitgesloten, gevoed door verhalen van buurtbewoners dat 'zij vannacht een auto hoorden wegrijden direct na een knal in de woning' van de vrouw en haar twee tienerdochters en rechercheonderzoek. Ook werd ergens in de gemeente Cuijk - vermoedelijk de woning van de nu opgepakte jongenman - huiszoeking gedaan.

[image=248593]

Verdachte
De verdachte zou volgens kennissen van het slachtoffer de ex-vriend zijn van de oudste dochter. Over de relatie met een van de mogelijke slachtoffers wilde de politie 'in het kader van het nog lopende onderzoek' geen mededelingen doen.
Meer berichten