Dode bij incident Gennep; verdachte opgepakt

  •   keer gelezen   Politie
GENNEP - De politie heeft woensdagavond een man uit Cuijk aangehouden op verdenking van een misdrijf dat dezelfde avond plaatsvond in een flat aan de Weverstraat in Gennep. Daarbij is de bewoonster om het leven gekomen. Het motief en de relatie tussen de verdachte en het slachtoffer zijn op dit moment nog niet bekend.

[image=212923]

Er kwam omstreeks 22.50 uur een melding binnen over een ernstig incident in de flat, waarna de hulpdiensten direct poolshoogte namen. In de flat werd de dode vrouw aangetroffen. Na onderzoek kwam de politie de verdachte op het spoor die vervolgens is aangehouden in de omgeving van sportpark De Groenendijkse Kampen in Cuijk.
Hij is voor verder onderzoek en verhoor overgebracht naar het bureau. De man is ingesloten. De recherche start een onderzoek op en de politie heeft de omgeving afgezet voor sporenonderzoek.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over deze zaak. Mogelijk zijn er getuigen die woensdagavond iets verdachts hebben gezien bij de flat in Gennep of tussen Gennep en Cuijk in. De recherche is bereikbaar via telefoonnummer (0900) 8844. Daarnaast zijn tips ook anoniem welkom via telefoonnummer (0800) 7000.
De leeftijd van het slachtoffer en de verdachte zijn nog niet bekend.

Meer berichten