PvdA.
PvdA.

Luc Brouwers uit Milsbeek doet gooi naar Kamerlidmaatschap voor PvdA

  •   keer gelezen   Politiek

MILSBEEK/DEN HAAG| Luc Brouwers uit Milsbeek doet mee aan de Tweede Kamerverkiezingen voor de Partij van de Arbeid. Hij doet mee als nummer 63 van de kandidatenlijst zoals die wordt voorgelegd aan het congres in januari. Brouwers is gemotiveerd om aan de slag te gaan: "Nederland is een prachtig land en er is ontzettend veel om trots op te zijn. Maar dat betekent niet dat Nederland klaar is voor de toekomst. 

Hij vervolgt: "Er wordt steeds vaker naar elkaar geschreeuwd en steeds minder naar elkaar geluisterd. En op de werkvloer kunnen vaak alleen de bazen rekenen op een vast contract, terwijl de mensen die het echte werk doen worden afgescheept met flexbaantjes. Als ik word gekozen in de Tweede Kamer wil ik tegenstellingen verkleinen en werken aan gelijke kansen. Dat is onze gezamenlijke opdracht."
Lijsttrekker Lodewijk Asscher is verheugd over de kandidatenlijst: "Met Luc en alle andere kandidaten gaan we de strijd aan voor een sociale economie en een fatsoenlijke samenleving. Een Nederland waarin we samen vooruitgaan en vechten tegen onrecht. Wilders en de VVD dreigen het land te verdelen. Dat vraagt om een krachtig geluid van saamhorigheid op 15 maart, zodat we samen kunnen bouwen een Nederland waar iedereen trots op kan zijn."
Op het congres van 14 en 15 januari zullen de leden van de PvdA de lijst vaststellen.
 

Meer berichten