PvdA Cuijk.
PvdA Cuijk.

PvdA Cuijk maakt kandidatenlijst bekend

  •   keer gelezen   Politiek

CUIJK | De leden van PvdA Cuijk hebben maandag 8 januari het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezing van maart 2018 vastgesteld. Onder het motto 'Samen leven, samen doen!' wil PvdA minimaal 2 zetels halen. 

De PvdA laat weten: "Speerpunten van het verkiezingsprogramma zijn herkenbare PvdA-onderwerpen, zoals toegankelijkheid van zorg, goed armoedebeleid, voldoende sociale (huur)woningen, verbinding binnen en tussen wijken en dorpen, eerlijke banen, passende scholing en toekomstmogelijkheden voor onze jeugd. Maar minstens zo belangrijk vindt PvdA Cuijk het bevorderen van het gebruik van alternatieve energiebronnen, het faciliteren van burgerinitiatieven en cultuurhistorie als kans voor de ontwikkeling van het centrum van Cuijk."

Wethouder Rob Poel opnieuw lijsttrekker
"Dat Rob Poel lijsttrekker én wethouderskandidaat is voor PvdA Cuijk, zal voor niemand een verrassing zijn", aldus de PvdA. "Nummer twee op de lijst is de 21-jarige Esmee van der Ham, een politiek talent. Jaap Hengeveld, het huidige PvdA-raadslid, staat op plek drie en zal met zijn ervaring en kennis een krachtige fractie neerzetten. De in totaal 16 PvdA-kandidaten vormen tezamen een mooie mix van jong en oud, man en vrouw, ervaren en minder ervaren. Ook hun inhoudelijke kennis, ervaring en affiniteit vullen elkaar mooi aan. Vier van de eerste zes kandidaten zijn geboren en getogen in de gemeente Cuijk."

Meer berichten