archieffoto.
archieffoto. (Foto: Martijn Schwillens)

Cuijkse partijen trappen campagne af met politieke avond op woensdag 7 februari

  •   keer gelezen   Politiek

CUIJK | De tien politieke partijen van Cuijk starten de verkiezingscampagne op woensdag 7 februari met een politieke avond bij ROC de Leijgraaf in Cuijk.

Het is het moment van de waarheid voor de partijen ABC, CDA, D66, GroenLinks, PLC, PvdA, VVD, SP, Liberaal LVC en Gewoon Doen, want op 21 maart gaat Nederland weer naar de stembus.

Tien partijen zijn in de race voor de negentien beschikbare raadszetels in de gemeente Cuijk.

Nieuwkomers
Dit jaar twee nieuwkomers: Liberaal LVC en Gewoon Doen. Maandag 5 februari leveren vertegenwoordigers van deze partijen hun kandidatenlijst in op het gemeentehuis. Twee dagen later, op woensdag 7 februari, gaan ze de verbale strijd met elkaar aan tijdens een onderhoudende avond op ROC de Leijgraaf. "Voor die locatie is heel bewust gekozen", laat de organisatie weten. "We willen namelijk ook jongeren bij de gemeenteraadsverkiezingen betrekken."

Meer informatie
Bezoekers zijn van harte welkom om aanwezig te zijn. Zij zijn welkom vanaf 19.00 uur bij ROC de Leijgraaf, Jan van Cuijkstraat 52 in Cuijk. Om 19.30 uur wordt het programma gestart. Rond 22.00 uur is het programma afgelopen.

Meer berichten