Keerpunt Grave.
Keerpunt Grave.

Keerpunt Grave maakt kieslijst bekend

  •   keer gelezen   Politiek

GRAVE | Keerpunt 2010 heeft de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart bekend gemaakt. De dorpen Gassel, Escharen en Velp en de wijken zijn allemaal vertegenwoordigd.

Lijsttrekker is Hennie Bongers. Ben Litjens uit Escharen is door de vertrouwenscommissie en de leden op plaats twee gezet. Nel Schuts-Pennings zal vanwege haar gezondheid na de huidige raadsperiode kalmer aan gaan doen. Zij is lijstduwer. Op plaats drie staat Joël Hendriks. Hij is jurist, volgt al jaren de Graafse politiek en was eerder ook actief voor de VVD. Dyon Nijenhuis op plaats vier is onze jongste kandidaat. Nu nog in het eindexamenjaar, straks studente politicologie.

Dyon is een van de acht vrouwen op de lijst. Maud en Lotte Parie, Elly Peters-de Klerk, Marian Gebbink-Zwartjes, Marga Degenaars-Wijers en Isabelle van Dommelen zijn de andere vrouwen. Lijsttrekker Hennie Bongers vindt het heel erg belangrijk dat er ook voldoende vrouwen actief zijn in de lokale politiek: "de mannen kunnen soms nog veel leren van de vrouwen."

Complete lijst

1. Hennie Bongers
2. Ben Litjens
3. Joël Hendriks
4. Dyon Nijenhuis
5. Elly Peters-de Klerk
6. Marian Gebbink-Zwartjes
7. Marga Degenaars-Weijers
8. Theo Jansen
9. Jo de Wit
10. Chris Josemanders
11. Robert van Kessel
12. Isabelle van Dommelen
13. Mart van den Broek
14. Richard van Cleef
15. Rob Reinewald
16. Anton de Wit
17. Jacques Leurs
18. Maud Parie
19. Lotte Parie
20. Nel Schuts-Pennings

Meer berichten