VVD.
VVD. (Foto: Martijn Schwillens)

VVD Gennep presenteert kandidatenlijst

  •   keer gelezen   Politiek

GENNEP | VVD Gennep heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 bekend gemaakt.  
 

Lijsttrekker is Janine van Hulsteijn uit Heijen, in het dagelijks leven recruiter voor sales personeel. Sinds 2011 is Janine gemeenteraadslid en tevens fractievoorzitter van de lokale partij. Naast haar rol als mantelzorger is ze imker en actief bij de Stichting Johannes Engelen tot Behoud van de Monumentale Protestantse Kerk in Gennep. 
 
Op nummer 2 staat met Fred Knigge eveneens een raadslid en ondernemer. "Voor vernieuwing kiezen wij met Bram Nijst (nr. 3), Carlo Nagtzaam (nr. 4), Silvia van Emmerik (nr. 5) en Berno Schouten (nr. 6)", aldus de VVD. Ottersummer Bram Nijst, 23 jaar, studeert bedrijfskunde in Nijmegen en is actief in het dorpsleven bij de 'Vrijdagavond bij Koos' en onlangs als echtgenoot van het Boerenbruidspaar 2017. Carlo Nagtzaam uit Gennep is zelfstandig ondernemer en was jeugdtrainer bij S.V. Vitesse '08. Naast de lijsttrekker staat er met Silvia van Emmerik nog een vrouw in de top. Ze woont in Ottersum en samen met haar man heeft ze een eigen bedrijf in kluizen en sloten. Kandidaat nummer 6 is Berno Schouten, woonachtig met zijn gezin op de Milsbèk en werkzaam als bedrijfskundig adviseur in de agrarische sector. 
 
Er staan daarnaast nog veel meer nieuwkomers op de lijst. Sophie van Eck uit Heijen, nummer 7 op de lijst is met haar 18 jaar de jongste kandidaat in de gemeente Gennep. Ron Bos (nr. 8 / Milsbeek) is voorzitter van de Stichting MaGe (Maatschappelijke hulp Gennep) en zet zich in voor inwoners die gebruik moeten maken van het minimabeleid. Beppie Bosten (nr. 9), eigenaar van Foto Bosten. Annemie Arntz, initiatiefnemer van een Hospice in Gennep, staat op nummer 19. 
 
Als lijstduwers heeft de VVD Johan Smedema (nr. 27), bij velen een bekend gezicht als lokale makelaar en taxateur, en Holger Rodoe (nr. 28), voormalig raadslid en secretaris van het kerkbestuur Sint Martinus en Sint Norbertus. 
 
 

Meer berichten