De Provinciale Statenverkiezingen zijn woensdag 20 maart.
De Provinciale Statenverkiezingen zijn woensdag 20 maart. Foto: Aileen van Tilburg

Enkele inwoners uit Land van Cuijk en Maasduinen in top tien kieslijst Provinciale Statenverkiezingen

Politiek 880 keer gelezen

LAND VAN CUIJK/MAASDUINEN | Op 20 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Enkele inwoners uit het Land van Cuijk en Maasduinen stellen zich daarvoor kandidaat en staan in de top tien van de kieslijst. 

Marcel Thijssen uit Beers, fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Cuijk, staat op plaats negen van de kieslijst van het CDA. Namens Lokaal Brabant staat zijn plaatsgenoot Stephan Müskens in de top tien van de kieslijst. Müskens is in de gemeente Cuijk raadslid namens ABC Cuijk. Voor de PvdA staat Laura de Kinkelder uit Cuijk op plaats vijf. Mariëlla van Wijnen-Heijs uit Boxmeer neemt plek negen in beslag op de kandidatenlijst voor de SP. Anne van Diemen-Vereijken uit Cuijk staat namens GroenLinks Brabant op plaats vijf op de kandidatenlijst. 

Maasduinen
Namens CDA Limburg staat Ingrid Voncken-Janssen uit Gennep vijfde op de kandidatenlijst van de politieke partij voor Noord- en Midden Limburg. Lia Roefs uit Bergen staat op plek negen  op de kieslijst voor PvdA Limburg voor Noord-Limburg. Pepijn Baneke uit Mook voert namens GroenLinks de lijst aan en is lijsttrekker voor de politieke partij tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant