Cultureel centrum Myllesweerd in Mill.
Cultureel centrum Myllesweerd in Mill. (Foto: De Maas Driehoek)

Informatieve en interactieve avond over bestuurlijke toekomst Mill en Sint Hubert

  •   keer gelezen   Politiek

MILL | De gemeenteraad van de gemeente Mill en Sint Hubert houdt op maandag 23 septebmer een informatieve en interactieve avond over de bestuurlijke toekomst. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in Myllesweerd in Mill.

Net zoals andere gemeenten in het Land van Cuijk, maar ook Uden en Landerd, is ook de gemeente Mill en Sint Hubert bezig met haar bestuurlijke toekomst. Welke stappen er door Mill en Sint Hubert zijn gezet en nog worden gezet, wordt toegelicht tijdens deze avond. Daarbij worden natuurlijk ook de ontwikkelingen bij buurgemeenten betrokken.

Stellingen
Daarnaast wil de gemeenteraad ook graag van inwoners horen wat zij belangrijk vinden aan de bestuurlijke toekomst van hun gemeente. In het tweede gedeelte van de avond wordt daarom aan de hand van stellingen het gesprek met de zaal gevoerd. Waar moet de gemeenteraad volgens inwoners rekening mee houden als het gaat om de bestuurlijke toekomst? Thema's die zeker aan bod komen zijn inspraak en betrokkenheid van de dorpen, de dienstverlening en de 'afstand' tot de gemeente.

Aanmelden
Om de organisatie in goede banen te leiden, is het nodig dat belangstellenden zich voor de avond aanmelden. Dat kan via Facebook (Evenement 23 september) of door een mailtje te sturen naar griffie@gemeente-mill.nl

Meer berichten