Hessel Hendriks (links, Jakom) en Robèrt Cooijmans (80 Land van Cuijk) proosten op de sponsorsamenwerking.
Hessel Hendriks (links, Jakom) en Robèrt Cooijmans (80 Land van Cuijk) proosten op de sponsorsamenwerking. (Karel ten Haaf Fotografie)

Jakom wordt hoofdsponsor wandelevenement 80 Land van Cuijk

  •   keer gelezen   Politiek

CUIJK | '80 Land van Cuijk' heeft een hoofdsponsor weten te strikken. Het wandelevenement in Cuijk heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met Jakom. "Hierdoor krijgen we meer financiële armslag", laat Robèrt Cooijmans van de stichting 80 Land van Cuijk weten.

"Het contact met Jakom is gelegd tijdens de Avondvierdaagse van Cuijk en daarna zijn we snel tot een akkoord gekomen over een meerjarige verbintenis. We zijn uiteraard heel blij dat we een hoofdsponsor hebben gevonden", vervolgt Cooijmans, die aangeeft dat het logo van Jakom (dat assen produceert en ontwikkelt voor boten) zal gaan terugkomen op de bewegwijzering, posters en programmaboekjes. "Door deze samenwerking kunnen we ons wandelevenement verder laten groeien", legt Cooijmans uit. De Cuijkenaar kijkt terug op een geslaagde eerste editie. "De reacties zijn louter positief. Van deelnemers hebben we goede suggesties gekregen die we verwerken in de tweede editie. De route wordt minimaal aangepast en er komt een warme pastamaaltijd voor de deelnemers aan de 80 kilometer."
De inschrijving voor de 80 Land van Cuijk (16 mei 2020) is inmiddels gestart. Voor de 80 kilometer zijn 350 plaatsen beschikbaar (kosten 30 euro). Deelnamekosten voor de 40 kilometer bedragen 8,00 euro. Meer informatie via 80landvancuijk.nl of kijk op Facebook.

De Maas Driehoek is mediapartner van '80 Land van Cuijk'.

Meer berichten