Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Peter Wijers.
Peter Wijers.

Peter Wijers (DGP) stopt als raadslid in Mook en Middelaar

  •   keer gelezen   Politiek

MOOK | Peter Wijers stopt als raadslid voor de DGP in de gemeente Mook en Middelaar. Door zijn drukke werkzaamheden bij de provincie Noord-Brabant gaf hij het bestuur en fractie vorig jaar te kennen dat hij die werkzaamheden moeilijk kon combineren met zijn functies van fractievoorzitterschap en raadslid.

Hij heeft in december de knoop doorgehakt omdat hij zich ook in 's-Hertogenbosch wil gaan vestigen. Peter is negen jaar raadslid, waarvan de laatste twee jaar fractievoorzitter voor de DGP (Dorpsgroepering Pouwels). "De DGP verliest in hem een zeer bekwaam politicus die in staat was de inhoud van de dossiers snel te doorgronden en op kundige wijze daarover het debat te voeren. Peter was het boegbeeld van de verjonging in de DGP. De DGP is hem zeer erkentelijk voor zijn inzet in de raad en de partij", laat het partijbestuur weten.

Afscheid
Het afscheid zal tijdens de raadsvergadering van 12 maart plaatsvinden De DGP zal op een later moment afscheid van hem nemen. Wie hem opvolgt, is nog niet bekend.

Meer berichten