Arjan Breijer is per heden fractievoorzitter van CDA Sint Anthonis.
Arjan Breijer is per heden fractievoorzitter van CDA Sint Anthonis.

Arjan Breijer nieuwe fractievoorzitterCDA Sint Anthonis

  •   keer gelezen   Politiek

SINT ANTHONIS | Arjan Breijer is door de fractie van CDA Sint Anthonis unaniem aangewezen als nieuwe fractievoorzitter. De rol van fractievoorzitter was vrij gekomen, nadat Arno Rombouts aan de fractie te kennen had gegeven deze rol neer te willen leggen. Die is op 1 januari jongstleden gestart in een nieuwe baan als manager in de lokale overheid. 

Deze baan laat zich moeilijk combineren met de extra tijdsinspanning en verantwoordelijkheden die het fractievoorzitterschap vraagt ten opzichte van het reguliere raadslidmaatschap. "Arno had de rol van fractievoorzitter graag deze raadsperiode voort willen zetten, maar wij hebben er alle begrip voor dat hij er voor kiest om zich te richten op zijn nieuwe baan. We zijn blij dat Arno zich als raadslid blijft inzetten namens CDA Sint Anthonis. We danken hem voor zijn inzet als voorzitter van onze fractie in de afgelopen periode", laten de christendemocraten in een persverklaring weten.
Arjan Breijer is sinds 2018 lid van de gemeenteraad van Sint Anthonis. In de periode daarvoor draaide hij al mee in de politiek als burgerraadslid namens het CDA. Kort na zijn verhuizing uit het westen in 2015 is Arjan actief geworden als ambassadeur voor LvC-net, het glasvezelproject voor het Land van Cuijk, waar hij ook bestuurslid werd. Al vrij snel werd hij actief binnen CDA Sint Anthonis. Arjan is enkele maanden geleden verhuisd naar Oploo, waar hij samen woont met zijn vrouw en zoon. In het dagelijkse leven is hij werkzaam als directeur van een basisschool in Mariahout.

Meer berichten