David Solez volgt Gerard Stoffels op als wethouder in Cuijk.
David Solez volgt Gerard Stoffels op als wethouder in Cuijk. (Foto: ABC Cuijk)

Cuijkse wethouder Gerard Stoffels (ABC) met pensioen; David Solez volgt hem op

  •   keer gelezen   Politiek

CUIJK | In overleg met het partijbestuur van Algemeen Belang Cuijk (ABC) heeft wethouder Gerard Stoffels besloten het wethouderschap per 12 mei neer te leggen. Hij wordt opgevolgd door David Solez.

Later dit jaar bereikt Stoffels de pensioengerechtigde leeftijd, en had om deze reden al eerder laten weten te willen stoppen. Na tien jaar wethouderschap, waarin er met raden en colleges veel voor elkaar is gekregen, vindt Stoffels het ook wel tijd worden voor een nieuwe generatie.

David Solez
Opvolger Solez is al sinds 2017 betrokken bij Algemeen Belang Cuijk als bestuurslid (penningmeester) van de partij en lid van de commissie Bestuur. De 38-jarige Solez is geboren en getogen in Cuijk en mag zich dus met recht een Cuijkenaar noemen. Naast zijn inzet voor Algemeen Belang Cuijk is Solez actief als ondernemer in de juridische sector. Voor hem staat er een mooie periode te wachten waarin hij mede vorm kan geven aan de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Officieel afscheid
Algemeen Belang Cuijk kijkt terug op de succesvolle periode met Stoffels en wilt hem dan ook graag bedanken voor zijn vele bijdragen. Tijdens de raadsvergadering van 11 mei zal er officieel afscheid genomen worden van de heer Stoffels. De afscheidsreceptie voor bedrijven, inwoners en andere instanties moet nog bekend gemaakt worden.

Meer berichten