<p>Hanneke Roozendaal is de voorgedragen kandidaat lijstrekker van GroenLinks in de gemeente Mook en Middelaar</p>

Hanneke Roozendaal is de voorgedragen kandidaat lijstrekker van GroenLinks in de gemeente Mook en Middelaar

(Foto:)

Hanneke Roozendaal beoogd lijsttrekker GroenLinks Mook en Middelaar

  •   keer gelezen   Politiek

MOOK EN MIDDELAAR - Voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen wil GroenLinks Mook en Middelaar Hanneke Roozendaal voordragen als lijsttrekker. Aan de hand van het advies van de kandidatencommissie draagt het bestuur tijdens de ledenvergadering in december de beoogde kandidatenlijst voor aan de leden. 

Marcel Kamps wordt voorgedragen voor de tweede plaats. De beoogde kandidatenlijst bevat naast deze twee toppers nog andere kandidaten en zal de komende weken verder worden afgerond. Hanneke Roozendaal is de afgelopen periode zeer actief geweest in de Mook en Middelaarse politiek, onder andere als commissielid. Marcel Kamps is tijdens deze raadsperiode ingestroomd als raadslid voor GroenLinks en neemt nu de rol van de fractievoorzitter op zich. Roozendaal wil graag als raadslid aan de slag de komende periode: “Met Marcel en de andere sterke kandidaten begint het team vorm te krijgen om de komende jaren een sterke groene en sociale politiek te kunnen voeren in Mook en Middelaar”.

Tijdens de ledenvergadering in december zullen - naast de kandidaten voor de aanstaande verkiezingen -tevens de plannen voor de komende vier jaar worden besproken.

Jos Gröniger
Meer berichten