<p>De bewaarkaart 'Wij staan voor je klaar' van de gemeente Land van Cuijk.</p>

De bewaarkaart 'Wij staan voor je klaar' van de gemeente Land van Cuijk.

(Foto: Eigen foto)

Vragen VVD over communicatie Land van Cuijk: ‘Niet op orde’

  •   keer gelezen   Politiek

LAND VAN CUIJK | De VVD in de Land van Cuijkse gemeenteraad heeft vragen gesteld over de gebrekkige communicatie van de nieuwe fusiegemeente. “Sinds de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk ontvangen we vele signalen over de gemeentelijke communicatie”, zegt VVD-raadslid Judith Logtens.

“Vanaf de fusie is het callcenter niet op orde/niet toereikend voor de vraag. Omdat nog niet alles op orde is, communiceert de gemeente bij de afvalkalender, parkeervergunning en bij meldingen om de gemeente te bellen maar deze is minder goed bereikbaar door drukte en mensen krijgen vaak een basaal antwoord”, weet Logtens. 

Nieuw nummer?
Zij wil nu van het college van B en W weten welke stappen worden genomen om de gemeentelijke communicatie ‘op orde te krijgen’, er reeds een communicatiestrategie ligt voor de toekomst (Logtens: ‘Want op dit moment lijkt het nog niet echt een samenhangend geheel’) en of de gemeente een nieuw nummer wil overwegen ‘om te voorkomen dat het Maasziekenhuis onnodig wordt belast en andersom’ (omdat nummers op elkaar lijken, red.).

Meer berichten