<p>Peter Verstegen</p>

Peter Verstegen

Forum-raadslid Peter Verstegen stopt; Marianne Akkermans – Linssen volgt hem op

  •   keer gelezen   Politiek

LAND VAN CUIJK | Raadslid Peter Verstegen heeft aangegeven zijn raadslidmaatschap te willen beëindigen. De voorman van Forum voor Democratie binnen de gemeente Land van Cuijk, heeft een nieuwe woning gekocht in Duitsland, waardoor hij zijn werkzaamheden als raadslid naast zich neer moet leggen. Marianne Akkermans – Linssen neemt de raadszetel van Verstegen over.

“Ik heb een boerderij gekocht in de Altmark, niet ver van Berlijn. Maandag zit ik bij de notaris,” vertelt Verstegen vrolijk. “Ik kom regelmatig in die streek, bij vrienden. Al een tijdje droom ik van zoiets, en ineens liep ik hier tegen aan.” Het Forum-raadslid benadrukt de spontaniteit van zijn nieuwe aankoop, en niet al zoekende te zijn geweest ten tijde van de gemeenteraadsverkiezingen. Verstegen is van plan om zijn nieuwe onderkomen te gaan gebruiken om ‘Alchemistische technische kunst’ te maken. “Ik ben een alchemist, en ik ben een techneut. Mijn eerste project heet ‘Water en Vuur’”, vertelt hij trots. 

Volste vertrouwen
Verstegen heeft de volste vertrouwen in Akkermans – Linssen, zijn opvolger en nummer twee op de Forum-lijst. “Zij spreekt echt uit haar hart. Dat kan ze heel goed. Zij gaat het werk verder echt met haar team, én haar achterban doen.” Het vertrek van Verstegen heeft volgens de hem zelf dan ook geen invloed op de waarden van Forum of de manier waarop de partij opkomt voor haar kiezers. “Wij laten ze niet in de steek, ons geluid blijft gehoord worden!” De afzwaaiend Forum-voorman geeft aan op afstand betrokken te blijven bij de gemeentepartij.

Fijne samenwerking
Het krappe half jaar dat Verstegen raadslid is geweest binnen de gemeente Land van Cuijk, heeft hij als zeer prettig ervaren. “Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor de goede contacten en samenwerking met de griffie en de mederaadsleden. Ik heb het als zeer prettig ervaren.” 

Meer berichten