Nicole van Hooy nieuwe gemeentesecretaris

  •   keer gelezen   Politiek
SINT ANTHONIS - Nicole van Hooy wordt per 11 mei de nieuwe gemeentesecretaris / algemeen directeur van de gemeente Sint Anthonis. Zij wordt de opvolger van Simon Middelkamp, die met pensioen gaat.

[image=305503]

“We hebben met elkaar als selectiecommissie een goede procedure doorlopen en zijn blij met deze keuze”, stelt burgemeester Marleen Sijbers in een eerste reactie. De burgemeester rekent op een goede samenwerking met de nieuwe hoogste ambtenaar. “We hebben vertrouwen uitgesproken in de toekomst en rekenen er op samen een goede start te maken.”
Drs. Ing. Nicole van Hooy (45), die is geboren in Maasdam en woont in Aarle-Rixtel, werkt sinds twee jaar bij de gemeente Rheden als interim-manager van het team Uitvoering. Daarvoor werkte ze onder andere bij Pentasz Mergelland, DSM Nederland, de gemeente Gemert-Bakel, de gemeente Cuijk en IBN-groep Uden.
Opmerkelijk is dat de nieuwe gemeentesecretaris een groot aantal trainingen en opleidingen heeft verzorgd, waaarvoor ze door verscheidene organisaties werd gedecoreerd.
Van Hooy studeerde Beleids- en Organisatiewetenschappen aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg (1992-1995) en HTS Bedrijfskunde 1988-1992). In haar cv noemt ze als krachtige eigenschappen de realisatie van doelen, vasthoudenheid, plannen en organiseren en delegeren, en dat gericht op persoonlljke ontwikkeling.

Meer berichten